Aantrekkelijke subsidie Schouwen-Duiveland tot € 3000,-
Vrijblijvend adviesgesprek

Isolatiesubsidie Gemeente Schouwen-Duiveland

Als inwoner van de gemeente Schouwen-Duiveland kun je nu baast de landelijke ISDE subsidie ook profiteren van een aantrekkelijke gemeentelijke isolatiesubsidie voor jouw woning. Misschien merk je al dat je woning een flinke energieverbruiker is, wat resulteert in hoge energiekosten. Met de verwachte stijging van de energieprijzen is dit het ideale moment om maatregelen te nemen.

Uit onderzoek blijkt dat woningisolatie, zoals spouwmuurisolatie, dakisolatie, en vloerisolatie, een van de meest effectieve manieren is om je energieverbruik te verminderen. Met behulp van de subsidie spouwmuurisolatie, subsidie dakisolatie, en vloerisolatie subsidie kunt je nu voordelig je woning verduurzamen en direct besparen op je energierekening.

Door te isoleren, draag je bovendien bij aan een energieneutraal Schouwen-Duiveland, waar er net zoveel energie opgewekt word als verbruikt. Dit maakt het eiland ook op de lange termijn een prettige plek om te wonen, werken en ontspannen.

Wacht niet te lang – vraag nu je subsidie isolatie Schouwen-Duiveland aan en zorg ervoor dat uw huis klaar is voor een energiezuinige toekomst!

Wat zijn de voorwaarden?

Er zijn twee voorwaarden. Je kunt een vergoeding krijgen als je woning aan een van de volgende eisen voldoet:

  • Uw woning is gebouwd voor 1975;
  • Uw woning is gebouwd is in 1975 of later en het energielabel D of lager heeft.

De vergoeding die je krijgt hangt af van de woning en of er al eerder een vergoeding voor het isoleren van de woning is ontvangen.

  • Is de WOZ waarde gelijk aan of hoger dan Nationale Hypotheek Garantie voor energiebesparende maatregelen? Je kunt 30 % van kosten die je maakt van de gemeente Schouwen-Duiveland vergoed krijgen. Je krijgt maximaal € 1.500 aan subsidie
  • Is de WOZ waarde lager dan de NHG grens voor energiebesparende maatregelen. Heb je niet eerder een gemeentelijke isolatiesubsidie aangevraagd? Je kunt 30 % van de kosten die je maakt vergoed krijgen. Je krijgt maximaal € 3.000 vergoed.
  • Is de WOZ waarde lager dan de NHG grens voor energiebesparende maatregelen? Heb je al eens een isolatiesubsidie aangevraagd tussen 2019 en 2022? Je kunt 30% van kosten die u maakt vergoed krijgen. Je krijgt maximaal € 1.500 vergoed.
  • Is jouw woning een monumentenpand?  Dan kunt je € 1.000 extra krijgen bovenop de andere subsidievergoeding.

Voor 2024 is de NHG grens € 461.100 voor het nemen van energiebesparende maatregelen.

Buurtbonus Schouwen-Duiveland

Heb je plannen om samen met vijf of meer buren in hetzelfde 4-cijferige postcodegebied je woning te isoleren? Dit biedt een unieke kans om extra te besparen! Als je een gezamenlijke offerte of plan van aanpak indient, waarin de gegevens van alle betrokkenen zijn opgenomen, ontvang je niet alleen een buurtbonus van 10% op het subsidiebedrag voor je woning, maar profiteer je ook van een speciale burenkorting vanuit ISOenergy. Zorg ervoor dat de gemeente bij de afrekening kan zien dat jullie als groep hebben samengewerkt en geef dit aan bij de gereed melding!

Hoe vraag je de isolatievergoeding aan?

De vergoeding vraag je aan een week vóór de start van de werkzaamheden via de website van gemeente Schouwen-Duiveland. ISOenergy werkt volgens de methodiek natuurvriendelijk isoleren waarmee het voldoet aan de gestelde voorwaarden vanuit de gemeente Schouwen-Duiveland.

Na het indienen van de aanvraag zal de gemeente aangeven of je in aanmerking komt voor deze vergoeding. Na toezegging van de vergoeding is het van belang dat de werkzaamheden binnen 12 maanden zijn uitgevoerd.

Meer informatie over de subsidie isolatie van de gemeente Schouwen-Duiveland is te vinden op de website.

ISOenergy, de specialist voor woningisolatie in Zuidwest Nederland

Wij werken alleen met de beste en meest duurzame isolatiemiddelen
ISOenergy gaat voor de beste kwaliteit. U wilt immers serieus besparen op uw stookkosten? Dat kan met de professionals en 1e-klas materialen van ISOenergy. Wij bieden topkwaliteit in spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. We zijn misschien niet de goedkoopste maar wel de beste en dat telt als het om duurzaam besparen en topkwaliteit na-isolatie gaat. Lees verder >>
ISOenergy is lid van:
ISOenergy is een gecertificeerd bedrijf:
Gecertificeerd bedrijf
Vestiging Zeeland
Ambachtsweg 5
4458 DA ’s-Heer Arendskerke
T 0113-724999
E info.zld@isoenergy.nl
Vestiging Zuidhollandse Eilanden
Sikkel 34
3274 KK Heinenoord
T 0186-745052
E info.zhe@isoenergy.nl
Copyright 2024 ISOenergy
|
 Ontwerp en realisatie: Wigman Van Dijk
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram