Aantrekkelijke ISDE subsidie beschikbaar voor het verduurzamen van je woning
Vrijblijvend adviesgesprek

ISDE Subsidie

ISDE subsidie om je woning voordelig te isoleren!

De Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) is een aantrekkelijke subsidie van de overheid die woningeigenaren helpt om hun woning te verduurzamen. Of je nu denkt aan het isoleren van je vloer, dak of spouwmuren. Of aan het laten plaatsen van een warmtepomp of zonneboiler. Met de ISDE subsidie kun je een aanzienlijk deel van de kosten terugkrijgen. Dit maakt het isoleren van je woning niet alleen een slimme keuze voor je wooncomfort en energiebesparing, maar ook voor je portemonnee.

Wat houdt de ISDE-subsidie in?

De ISDE subsidie is bedoeld om het verduurzamen van woningen te stimuleren en energiekosten te verlagen. Het programma ondersteunt woningeigenaren bij de aanschaf en installatie van diverse energiebesparende maatregelen, waaronder vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie, en het installeren van zonneboilers en warmtepompen. De subsidie dekt een deel van de kosten van deze maatregelen, waardoor de investering in duurzaamheid sneller kan worden terugverdiend.

Hoeveel subsidie kun je krijgen?

Voor isolatiemaatregelen zoals vloerisolatie biedt de ISDE subsidie een vergoeding van minimaal € 5,50 per vierkante meter, afhankelijk van het type isolatie dat je laat uitvoeren. Als je binnen 2 jaar meerdere isolatiemaatregelen neemt, zoals zowel vloer- als dakisolatie, verdubbelt het subsidiebedrag zelfs naar € 11,- per vierkante meter. Dit betekent dat je aanzienlijk meer kunt besparen wanneer je ervoor kiest om je huis grondig te isoleren.

Voorwaarden voor de ISDE-subsidie

Om in aanmerking te komen voor de ISDE subsidie, moet je aan enkele voorwaarden voldoen:

  • De isolatiemaatregel moet worden uitgevoerd door een erkend isolatiebedrijf.
  • Het te isoleren oppervlak bij spouwmuurisolatie moet minimaal 20 m² en bij vloer- en dakisolatie en minimaal 10 m².
  • Je moet de subsidie aanvragen na de uitvoering van de werkzaamheden.
  • Binnen 24 maanden na de eerste maatregel kun je een aanvullende aanvraag doen voor andere isolatiemaatregelen.

Deze voorwaarden zorgen ervoor dat de subsidies worden toegekend aan kwalitatieve projecten die daadwerkelijk bijdragen aan energie-efficiëntie.

Waarom nu isoleren?

Het verduurzamen van je woning heeft talloze voordelen. Niet alleen verlaag je direct je energiekosten, maar je verhoogt ook het wooncomfort door een betere isolatie. Bovendien stijgt de waarde van je woning door een beter energielabel, wat voordelig is bij eventuele verkoop. De ISDE subsidie maakt het makkelijker en voordeliger om deze stappen te zetten, en gezien de beschikbaarheid van subsidies is dit het perfecte moment om je huis toekomstbestendig te maken.

Laat je adviseren over de ISDE-subsidie

De ISDE subsidie biedt een unieke kans om de kosten van woningisolatie te verlagen. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het aanvragen van deze subsidie en zorgen ervoor dat je het maximale subsidiebedrag kunt ontvangen. Zo maken wij isoleren eenvoudig, voordelig en zonder gedoe.

De Nederlandse overheid heeft de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) in het leven geroepen met als doel de bevordering van duurzame energieproductie en energiebesparing.

Onder energiebesparende maatregelen valt het na-isoleren van de woning. Alle door ons aangeboden isolatiemaatregelen komen in aanmerking voor de ISDE subsidie. Voor elke maatregel is een specifiek subsidiebedrag per vierkante meter vastgesteld. De bedragen van de subsidie zijn terug te vinden op de website van de RVO. Per maatregel gelden er specifieke voorwaarden om in aanmerking te komen voor de subsidie. Lees alle informatie over de ISDE-subsidie op de website van de RVO.

Ondersteuning nodig bij het aanvragen van subsidie isolatie?

We hebben een eenvoudig stappenplan subsidie aanvragen gemaakt om je te helpen bij het aanvragen van subsidies, zoals de ISDE. Daarnaast kun je ook via onze partner Simpel Subsidie de aanvraag laten verzorgen voor een vast bedrag, dat alleen wordt berekend als je de subsidie ontvangt. Ook onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van alle regelingen en helpen je graag bij het aanvragen, zodat je volledig wordt ontzorgd en zeker weet dat je subsidieaanvraag goed wordt ingediend.

Plan vandaag nog jou gratis adviesgesprek.

Contact formulier algemeen
Voornaam
Achternaam
Offerte voor:
Type woning

ISOenergy, de specialist voor woningisolatie in Zuidwest Nederland

Wij werken alleen met de beste en meest duurzame isolatiemiddelen
ISOenergy gaat voor de beste kwaliteit. U wilt immers serieus besparen op uw stookkosten? Dat kan met de professionals en 1e-klas materialen van ISOenergy. Wij bieden topkwaliteit in spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. We zijn misschien niet de goedkoopste maar wel de beste en dat telt als het om duurzaam besparen en topkwaliteit na-isolatie gaat. Lees verder >>
ISOenergy is lid van:
ISOenergy is een gecertificeerd bedrijf:
Gecertificeerd bedrijf
Vestiging Zeeland
Ambachtsweg 5
4458 DA ’s-Heer Arendskerke
T 0113-724999
E info.zld@isoenergy.nl
Vestiging Zuidhollandse Eilanden
Sikkel 34
3274 KK Heinenoord
T 0186-745052
E info.zhe@isoenergy.nl
Copyright 2024 ISOenergy
|
 Ontwerp en realisatie: Wigman Van Dijk
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram