AddGreen

AddGreen Spouwmuurisolatie

Onze aarde staat onder druk. We hebben te maken met grote uitdagingen zoals klimaatverandering, de uitputting van grondstoffen en de toename van fijnstof in de lucht. Daar merken we allemaal de gevolgen van, denk aan extreem weer en de stijging van de zeespiegel. De omschakeling van de energietransitie is bedoeld om de uitputting van de aarde af te remmen. Iedereen kan hieraan een bijdrage leveren. AddGreen maakt het voor u mogelijk om hieraan bij te dragen! Het idee? We dringen de CO2-uitstoot gezamenlijk terug door bewust te kiezen voor duurzame, hernieuwbare energiebronnen!fossiele brandstoffen naar duurzame energie wordt steeds noodzakelijker: de aarde is niet onuitputtelijk. Omdat het een grote invloed heeft op de leefbaarheid op onze planeet, staat dit onderwerp hoog op de politieke agenda.

AddGreen Premium HR Spouwmuurisolatie, de duurzaamste spouwmuurisolatie!

AddGreen behoort tot de nieuwste generatie EPS-parels. Aan de EPS-parels is grafiet toegevoegd. Grafiet zorgt voor warmtereflectie waardoor de isolatiewaarde zo hoog mogelijk is. In vergelijking tot traditionele EPS-parels is er bij de productie van AddGreen gebruik gemaakt van biobased grondstoffen. Deze grondstoffen worden gewonnen uit organisch afval en plantaardige oliën. AddGreen draagt op deze manier bij aan een veel lagere CO2-uitstoot en het recyclen van afval. Daarnaast is AddGreen volledig recyclebaar waardoor het product een blijvende duurzame waarde heeft.

Waarom kiest u voor AddGreen spouwmuurisolatie?

U kiest voor AddGreen spouwmuurisolatie omdat u de CO2-uitstoot zoveel mogelijk wilt beperken. Met AddGreen wordt de CO2 uitstoot gemiddeld binnen 2,2 maanden terugverdiend. Bij andere na-isolatieproducten ligt dit op ruim 6 maanden. AddGreen is voorzien van grafiet waardoor de isolatiewaarde optimaal is. Dit resulteert in een korte terugverdientijd en een verhoogd comfort. AddGreen is een dampopen isolatiemateriaal wat zorgt voor een uitstekende vochtbalans en vochtafvoer in de spouwmuur.

AddGreen Spouwmuurisolatie

Eigenschappen van AddGreen spouwmuurisolatie

 
Het KOMO-Certificaat van AddGreen heeft met 0,034 W/mK een zeer lage Lambda-waarde. Deze waarde betekent dat het product weinig warmte door laat en dus een zeer hoge isolatiewaarde heeft. Het product is waterbestendig, dampopen en heeft een lange levensduur. Daarnaast is het product volledig recyclebaar.
 
AddGreen Spouwmuurisolatie
 
Het productieproces van AddGreen wordt gecontroleerd door REDcert. REDcert controleerd of het productieproces voldoet aan de eisen voor CO2-uitstoot.  
 
AddGreen Spouwmuurisolatie
 
De voordelen op een rij

-          Snelle terugverdientijd van de CO2-uitstoot;
-          Geproduceerd met Biobased grondstoffen;
-          Volledig te recyclen;
-          Hoge weerstand tegen veroudering en verrotting;
-          Waterafstotend;
-          Dampopen spouwmuurisolatie;
-          Voorzien van REDcert certificaat;
-          Verhoogd wooncomfort in de winter én in de zomer!

 

Onze werkimpressie